June 10, 2009

Mata Baru

clap clap clap
berjaya merabakkan poket yg sentiasa rabak ngan spek baru ..
kenapa beli baru kalau dah tau rabak?
sbb spek lama sgt mendukacitakan ..
baru beli last year , lom sampai setahun pun tp frame dia kulit sopak².
sedih + sakit hati tiap pagi time nak lap tuh ggrgrgrggrgrrrr
last year konon nak beli cap ayam ajek laaa,janji leh pakai ..
mana tauuuu cap ayam rm200++ pun x leh bertahan lama.
dushhh dushhh dushhhh dah la nak pakai duit manyak sekarang.. dugaan tul.
arituh masa pilih² ada 2 ketui yg menarik hati.


~bonia


~ck


ingat mau pasang kaler tinted .. tp rege bisa memitamkan aku 2-3 hari.
so tetapkan hati ambik ck , ini pun sbb ada frame offer dr rm580 to rm390
baruuuuuuuuuuuuuuuu frameeeeeee ..
korang kira sendiri laaa kalau campur cermin huhuhu :((
aku nak fengsan dulu
by d'way , hari ku terasa begitu cerah even power x bertambah.
kira nya hari ni jerawat pun kelihatan begitu clear apalagi lubang hidung
terang benderang ..wakakakakkaaaaa
harap² spek ni leh berkhidmat tuk 4-5thn.
so , ada 2spek spare sekarang .
senang kalau salah satu kiok kaaa , hilang kaaa,tertinggal kaaaa



~ wasiat ~

9 komen uolls ::

suzielawate said...

jah..gambo baru satu...baru cun ngan spek baru..huhuhu

SyaNa said...

cun woo..Ck plak tuuuuu
segannnnn

JiEjAh_DeEn said...

suzie
gmbr?
esokkkk laaa tepek,
sekarang muka berlengas miahahaha

syana
x stylo pun , hat bonia lg stylo.
tp aku ambik yg selesa kat telinga.. aku ada masalah sakit telinga dgn bingkai spek.
2hr ko aku menebeng kat kedai tuh haha

strawberi said...

seb baik aku tk pakai spek..jimat duit aku..ngehehe

ArPeGGiOS said...

rege spek sekarang nih mahai beno kan..

yang murah beso gedabak cam rama-rama.

ala-ala cikgu bedah

JiEjAh_DeEn said...

strawbery
tu lerrr ,jimat saper2 yg x pakai spek tuh hahaha

miza
betul betul ..spek cik bedah ekekeke

JiEjAh_DeEn said...
This comment has been removed by the author.
eddie dewanaga said...

beb, member gua pakai Transition beb, bila lalu under the sun, automatically tukar cermin gelap...

JiEjAh_DeEn said...

eddie
oowhh itu ada dioffer tp regenya bisa membunuhku ..poket nipis beb.
:((

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers