June 9, 2009

Mee Rebus with luv


Tq pakcik google
No no no aku bukan pecinta mee rebus , tp setakat mkn tu bulih laaaaaa.
dah kataaaaaaaaaaaa buruk lantak kan ??? hahahaha
funny funny funny .. rasa mcm nak sepak diri sendiri pun ado .
tau kenapa ?
sbb terasa aku sgt lah katak under tempurung..
more than 10yrs aku keje sini , baru sekarang aku tau ada fudkod kek
belakang opis den ni haaa.
apa punya munguk ini olang :-P
itupun sorang kmc pren habaq mai kat aku ..dushh dushh dusshh.
ini kalau sesekali terasa lapar sanggup aku redah gi tesco or giant tu.
mmg la x jauh tp berasap muntut kat traffic light tuh ..
ini fudkof x sampai 3minit drive dah sampai.
kalau lebih rajin larik ajek g sana ..apakahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
td aku survey dulu mknan yg ado.
nmpk mee terus order mee rebus ,
memey lak order nasik goreng kg ffuhhhhhhhhh berasap mkn time panas gini.
hasilnya mmg masuk dek tekak & sgt murah ok.
mee rebus aku cuma RM2.50 yippieeeeeeeee cepat kayo aku hahaha.
next time aku nak order ikan bakar + tomyam
sluuurrrrppppppppp...
~ wasiat ~

12 komen uolls ::

kojah said...

adehhhh terliur sudahhh

JiEjAh_DeEn said...

ahahahah cepat gi mamam !!

minna minna said...

tingat mee rebus stulang laut. aduh sedap menikam pewut

SyaNa said...

sedap tau dpt mkn mee rebus sekali sekali..kalo ari2 muak gak

Busana Rias said...
This comment has been removed by the author.
JiEjAh_DeEn said...

minna / syana
tu laaaa sedap sekali sekala jekk.
kureng skett sbb ada rasa manis tu tp belasahhhhh hahahah :D

dalila said...

kurang peke nama nyer tu jiejah...caman boleh tak pasan ada fudkod ek?

JiEjAh_DeEn said...

dalila
bkn kureng peka tp memang x peka miahahaha ngok tul aku ..

ArPeGGiOS said...

adoi.... mee rebus pulak.
nasib baik lemak kat perut nih banyak lagi lom surut. kalau tak... kejenya makannnnnnn jer kalau teringin. pantang masuk blog ada makanan asyik teringin...

suhaila-ab said...

macam best je..aku mee rebus kureng sikit...tp bila ko amik gambo dekat2 gitu teliur lak aku...

JiEjAh_DeEn said...

miza / suhaila
ahahahaha ilusi optik ajek tuh.
korang set kat mind mknan adalah x sedap ..bulihhh ? hahahaha

eddie dewanaga said...

mee rebus jb yg paling top ialah mee rebus man janggut dan mee rebus hj wahid... diorang punya stail mee rebus memang zaman 60an... siap ada keropok lagi. ori!

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers