June 5, 2009

Ayuh ber dim sum

Credit to : pak cik google
td masa lunch (eeehhh lom waktu lunch aku dah cabut :P)
gi tesco s.alam .. temankan geng KMC dak elise skodeng langsuir@langsir.
mmppp byk gak yg lawo² kat Tewah ni ,
rege pun amat berpatutan tuk poket nipis cam aku ni.
leh la pasni aku plak heret lokong skodeng langsir hehehee rabakkkk.
pas siap beli dan belah itu languir , turn tuk mkn plak.
singgah satu kedai tenit sebelah p/ground @ depan fudkod
tgk menu terus teringin cuba dim sum
ya allahhhh sedap menusuk ke tekak ko :))
aku order hat b/pepper ~ akukan pecinta b/pepper
elise plak order seafood .. soooo yummy yummy
esok lusa leh repeat mkn lagik :P









~ kaseh sayang ~

12 komen uolls ::

ar-adawiyah said...

sampei tak sempat snap gambor ye sedap tak terkata dah dim sum tu

JiEjAh_DeEn said...

adawiyah
kamera x bawa huhuhu
tp kalau bawapun malu plak nak snappy sana sini sbb kedai tu tenit jekk , semua org pandang karang miahahaha

eddie dewanaga said...

gua penah try dim sum ni kat mutiara jb a few months ago, best... tapi takleh repeat sebab kawan2 tak suka. gua nak pegi sorang, adoi...

"segan zai, kak...!!!"

hehehe... lu jgn sengih Jah!!!

JiEjAh_DeEn said...

eddie @ zai
wakakakakakak gua x sengeh , gua guling² trusssss :P

ai said...

adoiiiiiii..dah lama giler aku x mkn dimsum..ayoyooo...sedapnye!!

hey...ini aku said...

saya pun mkan dim sum lunch tadi. best giler!

JiEjAh_DeEn said...

ai
leh la terjah carik dim sum pas ni.
sekarang dah senang nak carik yg halal , x mcm dulu :D

dinie
ngidam ehhh?
sama lak menu lunch kita :P

amin said...

saye selalu bedal dimsum kat kl downtown cheras...

Bunga Binti Nordin said...

dim sum mmg best wooo

Redbloodsnow said...

adoiii...kecur lioq zie. my fav makanan tuh wehhh...sobsobsob

SyaNa said...

aku ingat ko msak dim sum..baru nak salin resepi :p

JiEjAh_DeEn said...

amin/bunga/zie
sedapppkan dim sum.
jom ulang² mkn sampai lebam hehehe

syana
buat sendiri?
resepi ?
miahahaha lom ada kerajinan nak buah :P

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers