June 10, 2009

Old magazines to sell

ada x sesiapa tau kat mana nak jual magazine lama ?
aku ada 3 boxes besar , semuanya gud quality & mag for women.
semua malay mag yerrrr , aku x beli english mag kecuali baca free kat opis miahahaha.
nak buang sayanggggggggggg
nak bawa pindah ..aduhaiiiiiii byk ko , bising laki den .
jual kat tmpt paper lama , alahaiiiii dpt 2-3hengget ajek kot ..sakit hati jek.
kalau ada antara korang yg nak beli or tau mana tmpt nak jual area shah alam ni
tolonggggggg laaaa khabar kat aku yer .
tq in advance hehehe :P

~ wasiat ~

4 komen uolls ::

eynda said...

Dlm giant seksyen 13 shah alam tu ada ambik majalah lama kot....depan RHB Bank dekat mcdonald :-)

eddie dewanaga said...

jgn jual dgn 'paper lama' beb, sayang... memang tak balik modal.

JiEjAh_DeEn said...

eynda
depa ambik ekkk ?ingat nak tya gak arituh tp segan hahahaha

eddie
tu lerrr ,,sayang plak mag kalau tolak kat tmpt paper lama tuh huhuhuu

eynda said...

Rasa macam ambik...eynda pun dah buang segala majalah yg kumpul 2 tahun...bertimbun gak..buang kat tong sampah tapi letak atas lantai...esok tu takde dah..cleaner ambik pi jual kat lori paper lama kot...plan nak bawak pi kat giant tu la...hubby cakap sape nak tolong eynda bawak majalah berkilo-kilo tu masuk dlm giant?? Ehh..troli kan adaaa....tapi sampai ke sudah eynda tak bawak pi...segan jugak hihi...try la tanya :-)

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers