June 7, 2010

Mc pun x reti duk diam

Ok , sambung citer pasal Mc tadi kan ..
lepas je doktor check terus dia bg mc
saya x mintak pun hehehe larat sgt kalau g keje
tp sbb pikir² kat opis pun keje saya dah hampir settle
layannnnnnnnnn ajek la itu mc .
balik rumah golek² layan asteruk (astro yg teruk)
balik tu saya dah mkn ubat,siap mkn nasi lemak lagi hahaha
tp biasa la saya ni burung hantu ,mana leh tidur
nak buat apa yer ?
kemas rumah ? - malas
masak ? - malas
basuh baju ? - malas
jalan² ? - tingggggg!!!! rajin rajin rajin
terus call cikgu adam kata nak ambik adam pukul 12
the zasssssssss ..kemana ??
ala gi giant aje pun hik hikhik
-
sampai² je giant baru pukul 12 .30
org pun x ramai lagi , menjelang lunch time penuh ooo tempat² mkn kat sana
so ajak adam lepak² makan kat sini
v
v
v
eeeiiii ada jek jari kenit tu tiap kali saya ambik gmbr
interframe itu satu kemestian.
air share je ngan adam - punch fruit
tp paling terasa pisang hehehe
ini ??
mmg x leh blah
asyik ler tadah muka.
dia order mushroom soup
abes tauuu dia mkn.
mine - dory wif lobster sauce
tp saya rasa overcook laaa
keras sket ikan dia huhu
tp keras² pun - licinnnnnnn.
ini olang kene food poison ker idak ??

sekian , sambung lagi next entry

1 komen uolls ::

sayangsayangibu said...

agi hidup agi makan..
hehehehhe... ;o

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers