June 15, 2010

Bila sesekali saya marah

saya mcm dah lama x marah² kat office
(wahhhh perasan)
betul , lama saya x marah asst saya tu
tp td mmg saya marah
rasa nak marah
patut rasa marah
sbb kesalahan dia mmg x patut di buat
disengajakan sbb careless
sbb dia x fikir panjang
sbb dia rasa remeh temeh
"kepala lutut ko la remeh temeh" grgrgrggrgrgrgr
-
mmg geram sbb dia ada effect pada kerja saya
akan menyebabkan saya terpaksa call sana sini tuk settle kan
tp hari ni disbbkan saya marah
saya suruh dia yg settlekan sendiri
ingat dia boleh ??
x akan settle punya , sbb tu saya marah
org punya kesalahan tp sy yg kene betul kan.
-
errrkkkk nak cerita ttg apa kesalahan nya pun saya x reti
nak cakap lebih pun rasa nak marah lagi ni
rasa nak sepak org pun ada ni
huhuhu
-
sabar je la , kalau baru masuk keje semalam x per
ni keje dah 6thn
auuuhhhhhhhhhh sakit hati ku !!
sekian sessi lepas tension !

5 komen uolls ::

princeduyong said...

sabar jijah...ambik wuduk kasi sejuk sikit...

SyaNa said...

takpe..lepas jek marah mu itu
cewahhh
tp mmg elok pun lepas kan marah.dr pendam
tp jgn la terlalu marah nnt makan diri

Jiejah @ Iza said...

princeduyong
ok ok TQ ,, dah lega :-))



syana
mmg sesekali kene marah kot.
asyik pendam jek , karang jd psiko lak aku ekekeke

sayangsayangibu said...

Hari ini perasaan kita adalah shama...
sakit hati nih..sakitttt.....

jerit boleh?

Jiejah @ Iza said...

k.eja
heehehhe jerit la tp tekup mulut ngan bantal tauuu - nanti gegar² satu negeri selangor ni hahahaha

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers