June 18, 2010

Jom Detox Guna Kaki ..Wahhhh ganazz

Haahahhah nmpk ganazzzz jek tajukkan?
mcm minta penyepak :-P
-
Sekarang ni badan saya rasa x best.
x tau nak cakap apa yg x best tp mmg rasa x selesa jeee
salah satu maybe sbb berat dah naik - huwaaaa ;-(
then emosi x stabil - x stabil kah ??
badan rasa lemah ..eeehhhh mmg rasa x best la.
so haritu saya ada buat detox pad kan?
hasilnya sungguh menakutkan.
-
terbaru saya dah beli 1 set lagi untuk 5kali pakai
so far saya dah pakai 2pair-2malam.
result still hitam mcm dibawah walaupun sudah 3pair di pakai
byk sgt kah toksid dlm badan saya?
huhuhuhu takuttt wehhh .
saya akan cuba pakai lagi 2mlm and bgtau resultnya kat sini
siap ngan pict lagi tau
hari² snap hehehe

dia ada byk brand
kalau korang rasa nak cuba bleh la tgk² kat kedai herba
kat pharmacy pun ada yg brand kinohimitshu tu
saya pernah cuba yg itu juga last year
brand lain pun pernah juga
tp yg sekarang saya beli brand "citra"
beli online jekk tp kat kedai jual ubat/jamu pun ada

(all picca credit to google)
-
Kalau nak tya kesannya , saya x boleh bg lagi
tggu sampai kaler pad detox tu tidak lagi hitam
tp fungsi² pada detox ni seperti di bawah :~


l Menyerap dan menyingkirkan toksin dari tubuh
l Melancarkan peredaran darah
l Menguatkan sistem imunisasi
l Meningkatkan kadar metobolisme
l Mengurangkan risiko diabetis, tekanan darah tinggi dan kanser
l Menurunkan berat badan
l Meransang titik akupuntur dan refleksologi
l Melegakan gout, migrain dan sakit-sakit badan
l Badan yang sihat dan tidur yang lebih berkualiti



9 komen uolls ::

Awek Tocang said...

kite ade jual detox.

RM1.80 sekeping. murah kan?

http://awektocang.blogspot.com

Kauthar said...

kak jiejah..saya pun nak beli jugak citra detox pad ni..hari tu saya beli kinohimitsu punya.. mahal sangat..tapi hasilnya bestla..so pasni nak try beli yang ni pulak lah..

Jiejah @ Iza said...

awek tocang
ada jual yer ? nanti saya terjah ye :-D



kauthar
beli laaaa , jom buang toksid² tu semua ..kino mmg mahal huhuhu

NeenaAnuar said...

hari tu en. teman ade beli.. dia pakai.. neena tengok hasil nyer esok pagi.. mak aiii.. geli lak rasanyer! hehehee...

Jiejah @ Iza said...

neena
yupppppppp ..geli tgk hahahaha tp kene terima hakikat itu la bende lam badan kita ekekeke

Kauthar said...

kak jiejah, saya telah berjaya beli citra detox pad ni kat giant tadi..huhuh..malam ni nak pakai :D

Jiejah @ Iza said...

kauthar
wahhhhhhhhhh gigih tu terus pergi beli eekeke
nanti jgn lupa tau buat 1 entry ttg result nya :D

Jom Detox said...

Detox kat kaki je kadang-kala kurang berkesan..
Cuba try detox satu badan... mesti badan akan rasa lebih ringan dan sihat.

Try ushar www.jomdetox.com

AlinZan said...

Anda boleh dapatkan Jun Gong Ori Detox Foot Patch di sihatselalu.weebly.com pada harga borong RM0.38 sekeping saja!

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers