June 14, 2010

Kalau anda penggeli , sila jangan tengok !!!

Fuhhhhhhh mmg byk toksid dlm badan saya
tau kan apa mende tu ?
detox pad !
last week saya saja beli 1pair untuk percubaan
saya pernah la cuba 2-3kali pakai mende tu
tp mmg x sangka sekarang teruk betul bodi saya
penyimpan toksid terbesar kot hehehe
selalunya cuma warna coklat or kuning jekkk
fuhhhh!!!

nmpk berminyak² kan ?
itulah lemak²/kolestrol kita sebenarnya
keluar dr liang² perpeluhan di kaki
ini memaksa saya beli lagi tuk 5pair
x sanggup dok pikir kekotoran tu bermaharajalela lam badan saya.
nanti saya show hasil yg akan dtg yer
harap sgt berkurangan toksid tu
:-)



5 komen uolls ::

q-nizam said...

ape jadi lepas dah buang toxix ni?..boleh kurus x?

Kie-yu said...

detox pad jenama ape ni?
mcm best je
mahal tak?

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

apa rasa bila dah pakai ni?

Jiejah @ Iza said...

q-nizam
kalau jd kurus best kannn ?? hehehe
x sure la dik ..

Jiejah @ Iza said...

kie-yu
lupa brand apa .. murah je , RM6 for 1 pair.


aisumi
kalau nak ada kesan , kene pakai till hilang warna hitam tuuu :-D

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers