July 24, 2009

Tiada Rahsia Punyaaaaaaaa

:P nan ado rahsia .............
secret recepi kunun miahahahaaaa
ternak lemak tuday
lamaaaaa x lunch ngan nasik kan ?
rasanya almost 2weeks aku terperam kat opis time lunch.
salah satu nya sbb diselang seli ngan puasa
sebab ke 2 sbb aku kemalasan keluar kerna cuaca yg sgt panas
dan terkadang hujan pula ditengah hari ..
tidak mahu mendedahkan diri kepada cuaca jerubu juga
bykkkkkkkk alasannnnnnnnnnn kan
dan alasan yg sebenarnya ialahhhhhh 'aku diet' :D
diet la sgttttttttttt ...
mkn ngan ct & her friend .
even aku pemalu tp ada aku kesahhhhhhhhh ?
x kenal pun kawan² ct tu tp mkn tetap mkn
aku kan cool .. tetiba ? ???
menu aku ~ biasa laaa chicken b/pepper with ice lemon tea
kat manaaaaaaaaa?
kat sini laaa , SR baru @ x baru dibuka ~ Glenmarie s.alam
jaja muka yg dilanda masalah jerawat ..
jerawat besar kat pipi baru kecut
nyampahhhh + malas dah carik ubat jerawat
ko nak sgt tumbuh kan ?
haaaaa tumbuh laaa , tumbuh byk² lagi !!!!
ggrrrrgrrrrrrggggrrrr !!!!

harini nak masak apa yer ?

9 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

Jah.. bila tukar layout ni...?

ofis area Glenmarie ke?
semalam ada kes ragut ye, twins tu mati moto kena langgar.

NoRitA said...

masalah jerawat...memang menyampahkn..da pnt r kak jiejah nk cri ubat..blelah mau baik muka ni..huhu

JiEjAh_DeEn said...

eddie
hahaahha kes tu betul² dpn opis huhuhu
masih terbayang darah disana sini eerrkkk!!

norita
tu laaa .. sampai malas nak layan jerawat kan kan kan ? hahhaha

eynda said...

Layout baru.....menten cute :-)
Ada SR kat glenmarie ek...kalau kat giant macam sesak skit nak duduk...pasal kes ragut & mati tu...kalau depan mata eynda mau tak tido malam sebulan kekekek...penakut darah sebenarnyer :-p

JiEjAh_DeEn said...

eynda
yuuppp area drb hicom tuu ..kan ada kedai² yg baru buka ..kat sana SR selesa sket :D

pasal xcident tu mmg seriau sampai sekarang huhuhu

ZARA 札拉 said...

kak..

lawa layout kamu kak~

ihiks~dan makanan itu sgt heaven~

joegrimjow said...

bnyak kalori ooh

DaliaLiyana said...

ermmm..sedap...nnt dalia nak g la...dkt je tu...

eiza in the house.. said...

akak..cantik layout..puteh gebu..hehe

ciannya dia..biar je la kak..tp klu teruk sgt better check doc ok...

mcm sedapnya jerk tu..sedap tak kak? =)

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers