July 28, 2009

Berkejaran meredah jem

semalam masa kat office , kontraktor call kata x leh masuk rumah kat AB
sbb ? hahahahah sbb nya depa salah pulangkan kunci last week.
patut diorg pulangkan kunci store , rupanya dia pulangkan kunci rumah.
mmmppp monday dah tentu byk kerja
so , mmg x leh la aku nak mencilok ke sana
call lokong , dia kata dia tgh attend kastemer
so call dev office punya org
mintak pinjamkan kunci tuk kontraktor masuk
nasib baik bolehhhhhh ..
yahuuuuuuu kabinet dah pasang !!!

sekali tu dlm pukul 4 kontraktor call balik
kata x leh bawa masuk kabinet tv sbb grill kat sliding lokong mangga
mahaiyamaaaaaaaaaa lokonggggggggggggggg ni ,
saja jeeeeeee jek buat keje gini ..
diorg kata nak siapkan hari tu jugak pasang semua barang
so nak x nak kene hantar la time balik keje
harus berlawan² ngan jem.
kunci rumah AB plak kat rumah
berpinau mata pikir camner nak berpusing ..

so , dlm kul 4.50 aku dah cabut balik.
laju² drive ambik kunci kat rumah
pastu ambik adam kat skoll
then terus pusing ambik lokong
pusing balikkkkk gi AB hahahaha keje giler tul .
aku la yg fenatttttttttttt !!!

nasib baik plak belum start jem kat simpang jelutong tuh
kiranya dlm sejam aku pusing sana sini leh sampai AB
vavavavaaaaaaaaaaa merempit nmpk :P

lupa lak bawa kamera masuk rumah.
bob kata diorg akan siapkan hari tu jugak walaupun kene keje
sampai 12mlm ..bagussssssssss!!! episennnnn!!!
masa kami balik dlm kul 7 tu ,
wardrobe 50% siap pasang
kc pun 50%
tv kabinet jekkk belum terusik .
x sabar nak tgk semua nya this weekend .
:D harap² semuanya dipasang dgn elok ..

hehehehe apasel tetiba ada gmbr mknan ???
ini menu org diet for lunch ..
mlm td bakar dada ayam half cook ..
nanti bakar balik kat m/vave opis
mkn ngan salad .. timun + tomato + brokoli + bawang
dah 2 hr bawa bekal mknan gini kat opis tuk lunch ..
3-4kg to go ..yeahhhhhhhhhhhh !!!



moga² ini bkn semangat hot-hot chicken shit hahaha

8 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

chicken shit wasn't really hot la Jah...

tapi kalau taik kambing tu, memang panas beb walaupun sebijik2 dan bulat2 form dia...

"...apa nak buat,
taik kambing bulat bulat,
simpan jadik ubat,
kalau buang jadi ulat..."

huhuhuhu...

ai said...

rajinnya kau masak lauk diet! camtu pon aku nampak sedap..nyummm

JiEjAh_DeEn said...

EDDIE
hahahaha pernah pegang taik kambeng ehhh ? miahahha

AI
kene masak sedap sket ..kalau x sedap mau hapusss diet ekekke

ArPeGGiOS said...

wohoohohoho...
semngat tu. raya nih kat umah baru la nampaknya.

JiEjAh_DeEn said...

miza
raya balik kg lorrrr hahahaha.
insyaallah .. tp kalau x sempat pindah pun x per . mo man tai :D

eimma"s said...

sedapnya tgk dada.....ayam tu....heheehhe

JiEjAh_DeEn said...

eimma
hahahahah nasib baikk dada ... ayam wakakkaka

Jiejah said...

kembar ku kasi tepek itiew resepi salad bleh ka...

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers