July 6, 2009

XTVT yg sama lorrrrr

mcm biasa laaaa weekend kami sekarang berumah tangga kat alam budiman.
adam la yg syorga sbb kami bawakan beskal dia ,
sakan dia main sementelah depan rumah mmg x bizi .
reno plak memuaskan hati ..
alaaaaa hati kami ni kecik jekk , senang di puaskan

ini table top last week ..nmpk huduhkan ?
ini plak this week ..sudah siap & menepati piawaian hehehe
boleh laaaaa dgn modal ciput kami ni kan ?
kalau nak grand² fulus pun mau gempak
ko adooooo ?
kalau x do , redha ajek apa yg ado wakakakakaaa




fresh tuday.
boss go obersi , kuli ??
hehehehhe sendiri mau ingat ekekeke

6 komen uolls ::

Mya said...

cantiknya rumah kamu!

JiEjAh_DeEn said...

tocei .. biasa² jekkk.
hutang pun menimbun lagik ekekeke

eddie dewanaga said...

bikin 'island' la Jah, mcm omputih tu... macam table ada rak bawah kat tengah2 dapur tu... itu kalau area luas ah...

JiEjAh_DeEn said...

eddie
x bleh laaaa..dapur kecik.
ini pun jenuh dok pikir camner nak nmpk luas hehehehe

coklat panas said...

nak datang lah raya nih..
sediakan duit raya because still student lagi:D

JiEjAh_DeEn said...

coklat
alalalala student ekkk?
tp duit raya sampai umur 15 jekkk.
sudah lebey kan? hahaaaaa :D

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers