July 14, 2009

Anibadi miss me ♥♥♥


anibadi miss me ?
sabar yer
aku akan kembali blogging setelah semua
keserabutan minda ini pergi
ada beberapa perkara penting harus@wajib diselasaikan
dah beberapa kali meeting with boss tp masih menemui jln buntu
akan perah + perah + perah lagi otak aku yg semakin tepu ini
ada beberapa systems accounting baru akan di upgrade
dan aku konon² nya org penting yg harus decide semua keputusan
berperang dgn otak
berperang dgn supplier systems
berperang dgn boss juga hehehe :-P
boss , bila mau naik gaji miahaha


minta² semua berakhir dgn baik

8 komen uolls ::

ai said...

kat medan peperangan rupanya kauuu...isk! sabo bebanyak. Kuatkan semangat kau..

aku tunggu kauuuuuuuuuuuuuuuuuuu :P

eddie dewanaga said...

selamat bertempur...!!

minna minna said...

aku windu nak tau ko masak apa. makan apa. ko dan makan kan x leh dipisahkan. hahaha

neway selamat bergerak gempur..caiyok jiejah..

ArPeGGiOS said...

i missssssss u kak...

cium sikit...
apa bau doyan nih kak...??

JiEjAh_DeEn said...

ahahahhahahaaa tocei geng ..
nanti aku apdet sampai korang semua muntah pelangi miahahahha :P

mamarempit said...

keganangan jah....

SyaNa said...

selamat berperang
hahaaa

ZARA 札拉 said...

aku rindu kamuu kak~

lama kamu mengilang dari jejak~

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers