July 20, 2009

Bijak anakku bijakkkkkk



aku tgh boring dr pagi ,
kmc down , so x de kawan nak cit cat .
puasa lak tu , kalau x puasa sure aku laju² gi ngular
boss plak pinjam kereta sbb keta dia bini dia bawak
bolehhhh gitu ???
padahal keta depa 5-6bijik tauuuu ..
saja jeee nak lenjan leta buyuk aku tu :P
nak citer pasal adam
sekarang mulut dia mmg x bleh blah
sampai kadang tu aku terpaksa sergah dia suruh senyap miahahaha
keji la tu mummy ..
ye laaa , kadang tgh bincang elok² ngan lokong
elok plak dak adam memekak tepi telinga kami
mana x hangennn ggrgrgrggrrggrrr
semalam aku cakap dia 'kedekut' sbb x mo share bekpes ngan aku
sudahnya seharian dia kata aku 'berdekut' hahaahha asal boleh jeee dia .
tp kadang² dia sendiri puji² dia gud boy
dok ulang² cakap
'adam gud boy , x yah mummy marah² , x yah dedi marah² ...'
'adam dah gosok gigi .. x yah mummy marah²'
'adam dah mandi wangi² , x yah mummy marah²'
motifffffffff???
sure la dia nak kata mummy suka marah² kan?
hahahahhaaa tp aku mengaku laaa aku ni mmg strict sket ngan adam
bgn pagi kene buat apa
sebelum tidur kene buat apa
kalau dia x buat tu laaa aku bebel² huhuhuhu
pejam celik pejam celik dah 4thn++
rasanya mcm baru jekkk 2thn hehehe
pagi td dia gi bekpes ngan dedi dia
siap pesan tu kat aku
'nanti kalau mummy x kuasa (puasa) kita mkn sama² kat rest merah yerrr'
hahahahaha sweet kan?
:D


~abes dah idea~
cepat la pukul 5 , nak main masak² tuk berbuka :)

9 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

mummy dia garang mcm mak rimau kot...

JiEjAh_DeEn said...

eddie
eeehhhh mana ada .. i baikkkk tauuu hahaha ;P

SyaNa said...

ala comel nye..bukan mummy ye..adam tu comel harap maklum
miahahaaa

JiEjAh_DeEn said...

syana
hahahaha tauuu tauuu *sambil nyelit sebelah adam* akakaka

Che Sue said...

holohhh holohhh...suwit nyerr anak bujang niii...sib baik che sue takde anak dara...kalo idak dah pinang dah cik adam ni..hiks!

JiEjAh_DeEn said...

sue
bulih² .. bayar booking dulu kat mummy adam haha
mata duitan :P

ZARA 札拉 said...

anak kamu seksi kak~

hahaha~

ai said...

uiiiiiiiiiii!!!

cerdiknya molot dia..

JiEjAh_DeEn said...

zara
mummy nya pun seksi ekekeke

ai
tu ler ...letih melayan mulut dia :D

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers