July 29, 2009

Makan je keje aku .. blurrr tak tau nak letak tajuk apa :D

menu mkn lagi ..
kadang² aku terfikir nak buat satu lg blog tuk mknan saja
bukan apa , muak plak korang asyik tgk gmbr mknan kan? kan? kan ?
tp itu akan difikir kemudian sbb pikir² balik aku bkn rajin sgt nak apdet
huhu ..apa² la labuuuuuu !
ini ikan masin talang masak tempoyak cili api + petai
wahhhhh panjang nama tp bukan aku masak.
akak aku siap² masakkan masa kat kg arituh
mknan ni leh simpan lama² lam peti sejuk
means kalau terasa tiba² blurr nak masak apa,
mkn jek sambal ni ngan nasik + telor ekekekeke
ini ayam goreng bodo² jekkk .
pebret lokong tp aku jarang buat sbb x bg dia mkn ayam goreng selalu.
pendengki kan aku ? hahahahaaa
isi ayam + bawang besar + cili api + kacang botol
sup caca marba ~ apapun ada dalam ni
ayam + kentang + sayur + bebola ikan ~ layanzzzzz.



nak mn apa ekk lunch ni? :P

6 komen uolls ::

ME said...

ikan talang tu cam best jer .. me selalu buat kari.

JiEjAh_DeEn said...

me
eerrrkkk rasanya betul itu talang hhee
saya suka buat sambal talang,mkn ngan pulut ..sedapppp :D

coklat panas said...

serius tak tipu jiejah,pagi tadi aku terpikir nak suruh akak buat blog psal makann and resipi2 msakan akak..
serius tak tipu..hehe
betul tak tipu nih..

eddie dewanaga said...

jgn main2 Jah... puasa is just around the corner tu...

JiEjAh_DeEn said...

coklat
alaaaaaaa tipu :-P


eddie
saja nak buat godaan dibulan ramadhan hahahaha
larikkkkkkkkkkkkkkksss!!

coklat panas said...

eh betul jiejah,xtipu..
mnggu exam mn boleh tipu..hehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers