July 31, 2009

Music & Makan

music & mkanan ada kaitan tak ?
x de ?
tp best kan kalau makan sambil dengar music :P
lariiii topik sebenarnya ..
pagi tadi aku masuk bilik boss ,
tolong check & reply dia punya email (dah mcm seksiteri plak keje haku)
so tergerak hari nak carik CD² dia , nak pinjam konon
sekali tu terjumpa aku punya CD yg hilang bertahun dulu
rupanya dia yg songlap ..bolihhhhhh ?? dushh dushh dushhh !!!
aku punya la sayang Cd tu , mahal plak tuh ..
sedih giler masa hilang tu ,
aku ingat hilang masa reno office aku dulu
rupanya penyamun ada lam opis hahahahahha
jahak ko bos ..
aku apalagi , laju² ambik dah turun bawah ..
terus pasang kat pc sambil layan² feeling ..
haaaaaa ada la tu yg nak kata aku veteran !!!
mmg i dah nak veteran cuma lom masuk warga emas lagik ..
syokkk ooooo layan oldies ni
x suker ?
x yah la dengar hehehehe
saya hepi .. tuday i all purple :D


hehehehe tetiba masuk bab mkn plak.
aku adalah malas nak buat 2-3 entry ,
tu pasal nuffnang aku 20hengget x gerak² ..
korang x reti² ker nak klik kat iklan aku tuh ..
dapat 50hengget leh gak aku cash out sambil mkn kat keni rogers miahahha ..

kentang goreng + ayam goreng .. sikit jekk sbb itu lauk lokong sorang

sambal tempoyak ..pedasssssssssssssssssssss .
masak lemak meranti .
sumpahhhhhhh , ini kali pertama aku masak meranti.
itupun setelah aku songlap stok meranti dr kg hahahahaa.
nak harap aku beli , mmg tadak la kot sbb x reti masak.
semalam tu aku belasah jekkk
mana tauuu lokong suka plak ..apekahhhhhhhhhhh ???


hari ni tapau pulut panggang 2 ketui :D

8 komen uolls ::

SyaNa said...

aku pun purple :)

lama tak mkn meranti tu..kecik2 dulu aku panggil sayur spageti sbb bunyik geti2 blkg tu..

eddie dewanaga said...

Leo Sayer, Joe Cocker dan Reo Speedwagon tu memang gua giler beb...

classic!

JiEjAh_DeEn said...

syana
hahahah kebaratan sungguh nama meranti tu ekkk ..


eddie
ko giler ??
larikkkkkkkkkkk hahahaha
yo la , kita sama² dah tuo kan?kan?kan?
eehhh ko tua lg dr aku :-P

eimma"s said...

xpenah dgr nama meranti...ekekeke

JiEjAh_DeEn said...

eimma
hahahahah gi google sbb akak pun
1st time masak.. :D

ArPeGGiOS said...

ala.....akak masak apa pun lokong suka. dah air tangan tu sedap.

JiEjAh_DeEn said...

miza
lokong kene mkn even x sedap , karang lapar saper nak jawap hahaha

geraugebang said...

sedap tu, masak sayur meranti. kenapa kecik sangat ayam tu?

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers