July 9, 2009

Hari yg membosankan

ya rabbiiiii ..bosan tul hari ni kat office.

fenin pasal nak upgrade acc system

dah dpt 2x quotation tp aku still x puas hati ngan rege

caittttttttttttttttt tul depa ni

nak untung melampau ok!

aku bkn ngok sgt sampai x tau korang markup rege giler².

agak² la kalau nak bg quotation tuh

lempang karang ..hahahah

byk bunyik aku , padahal boss pun x bunyik

tp biar la aku byk bunyik supaya bonus akupun byk gak bunyik nanti wakakak

mata duitanku terserlah !

tinggalkan bab itu.

semalam kan aku dah mkn kaw² masa lunch kat kaya kopitiam tuh

so bila balik rumah perut still rasa sendat

tp kene masak gakkk

x kan nak goreng nasik lagi

sian laki den

so , sbb aku maleh mkn

pastu lokong mmg x byk songeh

aku goreng tepung jek incik salmon

pastu goreng asparagus bercili

aku ratah salmon seketui kongsi ngan adam

adam suka lak tuh salmon ni

sikit jek aku dapat mkn

hahahaha berkira ngan anak :-P





sekarang 12.27pmperut berkeroncong , berdondang ..apakah ??

4 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

gua layan burger je sambil mengganggu gadis2 baru pulang dari kilang elektronik...

untungnya, semua manis2 dan ayu...
malangnya, semua bukan gadis tempatan...

JiEjAh_DeEn said...

ahahahahhaaaa gadis² seberang ehh?
jgn sampai tersangkut sudah :P

ZARA 札拉 said...

kak~

gua berguling kak~

JiEjAh_DeEn said...

zara
dah sampai mana berguling tu? :P

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers