January 1, 2009

entry 1 , 2009

Salam 2009 ..
wahhhhhhhh bertambah umur haku .
so sekarang dah jadi 18thn la , last year 17thn muahahahaha sangat keji ok.
sila abaikan .

ni baru balik jln2 cari pasal.
pg td pepagi dah jd penunggu depan pintu wet world.
wasehhhhhhhhhhh giler ramai umat ..
korang x reti2 balik kg ker haaaaa?
time aku nak mandi manda tu la korang pun nak join sama ..hahaha giler poyo aku.
mandi dlm 2jam .
pastu gerak kepuchong mkn2 besday anak kawan aku cik ct geboss.
pergi adalah dengan tangan kosong n perut kosong ..
cisssssssss x malu tul haku.
so , hadiah tarak .. gua hulur angpau ajek la ,,
dgn ucapan 'sila beli hadiah sendiri!' ~ giler bangang punya olang.
last minute punya jemputan beb .. so pahey2 laaaaa.
mkn nasik minyak , ayam masak merah, daging kurma , sayur + acar.
wahhhhhhhhhhhhhh sedap i tell u ..
kalau ikut napsu serakah makanya aku akan menambah2 nasik ,
tp aku masih waras .. masih tau yg aku di rumah org hahahahaa.
lagipun mcm tahun lepas .. cita2 aku (wahhhh cita2 tuuuu) adalah nak kuruskan bodiku yg geboo+katik ini.
sila beri sokongan ok kawan2!!!

gambar ada gak , tp disbbkan tenet kat rumah ni ala2 sengal ..
esok ajek la aku tepekkan masa kat opis.

chau

4 komen uolls ::

eiza in the house.. said...

happy new year akak..wah2 sedapnya nyelam sambil makan..hehe

jiejah said...

eiza
hepi new year too ..
:))

runescape money said...

i agree your idea ! very nice blog

technology said...

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG
jordan shoes

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers