January 13, 2009

hepi new year maaaaaaa




gong xi gong xi gong xi ni ..
waaaaaa hali laya sudah mali.
bini boss baru make up bilik aku dgn meriahnya hahahah
xcited dia ooooooo ..
ehhhhhhhhhh aku lom beli baju laya oooo
tahun ni tema aper ehhh ?
mcm nak ambik kaler oren jekkk muahahaha keji ,
x sedar kulit sendiri rentung , ada hati nak pakai
kaler shocking hehehehe
apapun tahun ni aku x leh bermalas²an ,
dah janji ngan lokong nak masak for makan busat .
dlm kepala ni nak masak 2 jenis lauk jek
yg lain tu pepandai la MIL aku kawtim
aku datang bawa perut jek hahaha menantu hantu :))

6 komen uolls ::

hey...ini aku said...

best la ade macam2 laya. kalau kau rentung , org kulit mcm aku ni kira arang la..huhuhu..ape ade kisah kan..yg penting hali laya sulah lekat.gong xi fa cai.=)

jiejah said...

hahahaha rentung ka , arang ka .. x kisah ler .. janji raya hahaaha

eddie dewanaga said...

waa... boleh claim hongbao dgn boss dan your MIL ni...

*tapi yg dah kawen tak dpt, right?

jiejah said...

eddie
huwaaaaaaaa wa kene huluq oooo ,
tp anakanda leh pulun la angpau
byk² hahahaha keji

chimera said...

errr... saya tak kawen lagi... errr... (sambil hulur tgn dgn muka tersipu2)

jiejah said...

chi
lom kawen ?
ayokkkkkkkkk larikkkkkkkkk hahahaha

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers