December 31, 2008

meng'entry' lagik !

cisssssssssssssss ada hati lagi nak mengentry ..
aku tgh free neh , lunch time katakan ..
udah la aku sangat kasihan , mkn meegi kari rendam ajek.
aterrrrr maleh keluar .. ingat ada bibik tulung masak ka kat opis ni?
meggi pun sodap .. i x kisahhhh (ayat kaber line hahaha)

semalam sbb dah mkn time lunch .. ehhh aku mkn apa ekk semalam?
eerrrkkkkk ooooo mkn nasik wif b/pepper ciken kat fudkod giant.
sedapppp banget dehhhhh .. berasap² molot gue teros menerobos keperut hahahaha.
so , balik giant aku tapau plak kuih muih ..aku ni jarang nak mkn kuih muih tp kuit kat stall makcik ni mmg sedap ..cumil² jek kuihnya , tp seketui kenit tu 50kupang la pulok.
bapokkkkkk mahal , tp kerana tekak aku turutkan sajaaaaa.
disbbkan aku dah tapau kuih tuk mkn petang+mlm , so aku masak nasik goreng ajek tuk lokong.
dia mmg no hal bab mkn ni , nak plak nasik goreng mmg pebret dia all d'time.
ditmbh lak dia dapat minik yg pemaleh .. heheheehehe pemalaskah aku ?
sendiri mau ingat !!!!!
pastu edisi menepek gmbr sendiri. .. dah dilit sbb very d'hudussssss.
aku pasan diri ku sudah cengkung ..apaaaaaaaaa? kah kah kah!!!
aku mkn byk tp berat badan x naik ..bulih gitu?
dulu asal aku balun nasik 2x sehari , kompom ujung minggu naik 2kelo.
tp sekarang aku membalun x hengat masa cuti kat kg pun , berat aku turun.
adakah weight scale itewwwwwwwww rosak ????
atau metabolisma aku semakin kuat serta gagah perkasa ?
abaikannnnnnnnn .. sbb aku sememangnya geboos.
nyampessssssss , bila la nak selim cam tiang tepon ..
dussshhhhhhhhhhhhh!!!

6 komen uolls ::

The internet beggar said...

http://elmendigodeinternet.blogspot.com/

eddie dewanaga said...

megi kari pun best apa...

itu makanan exclusive masa gua study dulu, taruk air byk2, kuah dia yg buat kenyang tu..!!

jiejah said...

eddie
haahahahah yuppppppp , hirup kuah mcm hirup sup .. wasehhhhh layann.

Aidahs said...

wah gitu.. terus terlior tgk nasik goreng ala2 kedai gitu yong.. ekekekke..

salam to u..

amin said...

ade telor mata tuuu...perghh

jiejah said...

aidah / amin
hahahahah ilusi optik ajek tuh.
saja bikin jiwa membuak2 ..

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers