January 22, 2009

Berfoya²

cehhhhhhhhhhhhh mcm gatal jek bunyik ..
hepppppp mau kene lempang ??

aku tgh fikir , nak buat apa ngan duit bonus.
wahhhhhh terlebeh suda !!
mcm byk sgt dapat ,
bkn apa ..
bila dgr kawan² citer dpt bonus nak buat tu
nak beli ni
tuk asben
tuk anak²
tuk diri sendiri
terpikir lak aku ..
aku ni x de kehendak ker ?
mati napsu ker ?
takat beli baju , beg & at all .. x yah tunggu bonus la kan ?

setakat ni cuma janji nak belanja mkn busat with lokong + adam .
pastu mcm nak belikan adam beskal
tp rasa² mcm nak beli guna angpau yg bakal adam dapat ..
sekarang pun opismate dah bg adam 40hengget
nanti CNY kolek ngan po po , uncle , untie muahahahaha
dapat 200hengget jadik ler kan ?
apadaaaaaaaaaaa nasib ko la adam dapat mummt kudukut hehehhee.

so ,
macam rasa nak rewards diri sendiri plak
nak borong baju keje barang seploh pasang ..
amacam ?
mcm hilang akal plak kan ?
simpan ajek la kot
nanti byk nak guna duit time pindah rumah ..
grill + kitchen kabinet mau mkn 10K ,
itu jam baru tau betapa berharganya duit huhuhu

kesimpulannya ,
maybe aku nak guna 30% untuk berfoya²
yg belen tuh simpan kasi beranak pinak ..

chaiyok chaiyok
jgn aku rambang mata sudaaaaaaaaaa

5 komen uolls ::

ab geldofg said...

blanja aku mkn la

jiejah d'blogger said...

meh turun shah alam lerrrr..
mkn la berapa byk ko larat hahaha
ada berani ? :0

eddie dewanaga said...

masuk ASB sikit, buat berkat, bukak account SSPN utk Adam, senang dia nak masuk kolej...

jiejah d'blogger said...

eddie
asb tuh wajib seyyyy
TP sspn adam ni asyik dok tunda² huhuhu yappadaaaaaa

eiza in the house.. said...

dpt bonus ka??..kasi enjoy la..hehehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers