January 27, 2009

All about spirit

keh keh keh
bersiaran dr rumah ,
aku sangat boring sedangkan cuti masih berbaki 5hr
mak aiiiiiiiiiiiiiiiiiii boring ok!!

4hr dah berjaya aku lalui
semalam sudah laya
next week la baru aku buat entry pasal raya
malas nak load gmbr kat rumah ni ..

walaupun cuti,aku tetap bersemangat nak hapdet
ekekekkek rajin kan aku
blogger spirit :))

aku tgh tunggu hujan teduh
tekak ku teringin mkn nan cheese dipetang2 begini
sebenarnya aku malas masak
wakakakkaka

6 komen uolls ::

cokolat said...

wahh.. sakan coti! aku coti jumaat ni sampai selasa... hevenn!

BudAk hijAu said...

mak aiiiiii...

lamo nyo ko coti...haih!!

*dengki dah aku nie.

jiejah d'blogger said...

ekekekeke cuti paksa wehhhhhhhh..
boss aku keji , cuti lama tp tolak AL ..hampehhh jek , last minute lak tuh ..

<< s| teD| yanG GOmuK >> said...

cik jiejah ngidam ke..?

hik hik hik..
salam perkenalan..

eddie dewanaga said...

time2 cuti ni relax beb... tapi bila dah lama2, bosan yg bisa membunuh!!

apisz said...

dah dah la cuti tu...hehe..

kalau bercuti n gi jejalan mane2, nak tumpang gak...

he he he...

(^_^)

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers