January 6, 2009

Memasak lagikkkkkkk

atterrrrrrrrrrrrrrrr kalau korang nak untah pun , suker ati laaaa.
aku mcm biasa ngan muka kurang sekupang tetap tepek menu dinner aku semalam.
nmpk sgt dah x de idea nak merepek meraban ... suka ati la kan , belog aku !!

~ sup daging (bkn aku masak , tapau dr kedai sup utara)
see , aku sangat rajin memasak ngeh ngeh ngeh!!!
~ kacang botol goreng cili padi .. suka suki aku la buh nama :0
~ telor dadar ... xceli aku x mkn pun sbb dah kenyang mkn masa lunch .
konon nak diet , tp idak gak selim mcm tiang tepon !!!

pastu aura rajin aku menerobos masuk ke minda ,
so , aku buat dadih manggo .. x pasan terbeli perisa manggo.
so , belasah ajek laaaaa . byk gak dapat .. saper nak mkn?
adam x berapa suker ??
akupun sama , lokong pun samer ..
so , sangat lah lesung aku ini .
masak mknan yg x de org suka kah kah kah !!!
sajek jeeee aku nak uji ketereran aku masak dadih .. muahahahah keji .
saper nak sila datang rumah aku .
ada byk lam peti ;))




3 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

dadih tu kalau dah sejuk, time2 relax berasap, adalah syurga dunia!

chimera said...

huh! saya paling suka dadih mangga... dgn stoberi... dgn jagung... dgn durian... dgnn...errrr (aadi kata paling suka mangga - abis semua suka rupanya)

jiejah said...

wahhhhh x sangka jejaka² malaya ni suker dadih ... mehhhh datang rumah hahaha

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers