January 14, 2009

Kejadian pelik ,bahaya ,danger ..

Kisah 2hr lepas ..
lupa nak apdet disamping x de mood nak menghapdet hahahaha.

time ~ malam +- 9
venue ~ dopan rumah dennn

masa tgh landing² atas katil aku dengar bunyik bising² ,
aku ingat jiran cinos aku tu kene ganggu dek along lagik~ignore ajek laaa ,
karang x pasal² ngan aku sekali kene simbah cat hahahaha

pastu tetiba makin bising ,
aku tgk jiran depan kuar rumah ,
jiran tepi kuar rumah ,
sekali bila aku turun bawah ~ anak n laki den pun dah keluar ???
wahhhhhhhhh ada cerita hangat kaaaa?

gi depan pagar ,
aikkkkkkkkk pagar saper yg kene campak depan rumah aku ni?
hahahahaah terer tul org tuh !!!

menurut jiran depan ,
ada sorang india ala² mabuk , ala² amuk gitu
gi angkat pagar org bawak lari ..
hahhahaha dasatttttttt ahhhh , pagar pun leh cabut bawak lari .

siap kene kejar ngan pak polisi
tu sbb pagar yg tu ada tercampak depan rumah kami ,
kene cekup ..

so , sampai sudah x tau apa kess ..
tp yg curi pagar india
tuan punya pagar pun india
jadinya ini masalah org india .

kami cepat² masuk rumah..

motifnya :~ ntah hapa² .

3 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

keling kalau mabuk... buruk beb...

SyaNa said...

walaweyyy
terer btol keling tu..mabuk teross jadik superman..
kekekeke

jiejah said...

eddie / syana
dasatttt ehhh kalau mat itam mabuk.
ngeri plak bila pikir ..
huhuhu hampehhhh :0

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers