January 5, 2009

Pelupa

aku sekarang ni sangatlah pelupa,
sebelum ni aku rasa x de la kronik sgt ...
kenapa ehhh ?
x kan sbb tukar thn baru , memory akupun tukar sekali :0

adehhhhhhhhhhhhhhh ,
sekarang aku lupa dimana aku letak gerak tanah mak aku ..
ayokkkkkkkkkkk ...
masalahnya , aku lupa sungguh yg aku adalah penyimpan geran itew.
tp kekanda² ku semua menunding jari ke arah ku,
x kan la dema pedajal aku ??
hahahahah ada hati x ngaku ,
masalahnya dah puas aku selongkar file² & gobok²
yg ada dirumah ku ,
harusssssssss la aku x jumpa smpai tahap aku rasa
bengang
tension
hampeh
tersiksa
merana
dan segala mcm perasaan.

ada petua ka kasi less sket penyakit pelupa aku ni ?

Pssssttt :~ masalahnya , kalau bab mkn aku x pernah lupa kah kah kah!!!!

4 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

hahaha... ini penyakit semua org kena... takpe, relaxkan minda tu, ingat elok2, betul ke lu yg simpan... atau siblings yg lain, kalau betul lu yg pegang, ingat elok2.. relax... kat mana lu taruk...

benda2 mcm ni nak kena relax, jgn ribut!!

jiwa kaco said...

salam zairah.....

sebab tu orang tua dulu dulu simpan duit celah baju dalam... takut lupa
tapi geran tanah besar gedabak tak kan nak simpan celah baju dalam... he he

terima kasih singgah blog buruk saya

chimera said...

saya selalunya kalau lupa saya selawat byk2... pastu saya stat kaji dari awal semula... errr.. ada masany berkesan jugak... tapi selalunya tak berkesan... heheheh...

hilang geran?? hallamakkkk... pentinggg tuuuu.

jiejah said...

eddie / chi
dah puas dok tenang² , pikir selow² tp so far lom dapat petunjuk hahahaha

incik jiwa kacau
dlm baju ? uhukkkk rabakkk sehhhh.
saya singgah blog awak sbb tgh berjiwa kacau hahahaha

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers