January 15, 2009

Idamanku selalu

Kalau dah perempuan namanya ,
harus lah dlm kepala ingat shopping jekkk
ehhhh bukan ker shopping tu therapy jiwa bg kaum ku ??

hek ellehhhhhhhhhh , aku bukan kemaruk sgt nak shopping
kalau shopping pun bukan aku gi KLCC ,Pavi dan segala
mak nenek yg mahal nak mafusss tuh ,
paling² pun aku gi JJ Bukit Tinggi , Subang Parade , Sunway hahahaha
itupun kadang² or jarang² ..
paling rajin gi giant & tesco
tp sekarang aku tgh boikot tesco , so asyik duk ulang ke giant la pulok !!
nak gi Hero , kat sana nak shopping mende
beli udang bulih la hahaahhaa



saja jek tepek kasut idaman aku.
hat yg nonot satu tu aku x pernah pakai lg ,
ehhhh bkn x pernah la kot
tp sejak aku drive suka x pakai kasut ni ,
kasut pesen gitu leceh laaaa , nak buka pakai
so , aku sgt suka hat nonot dua ..
senang nak sarung & sweet jek rasanya di kaki ku
membuat aku terasa comel ..
nak muntah ?
sila , sila ...




sila ke tandas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






semalam & hari ni sebenarnya aku carik kasut hat no 2 tu la ,
sekali dah jumpa , sayang nya tadak size 4
nak pakai size 5 nmpk mcm kasut pinjam plak ..

singgah scooll , mak aiiiiiiiiii rege kasut
paling cikai RM 150.00
nak mammmmmmmmmmmmfussss?
beli hat murah² sure dpt 3pasang,
see aku sgt penjimat ok !!
hahahaha
padahal x mampu den nak pakai kasut rege beratus
buat beli beras lagi baik huhuhu

4 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

therapy..??

hehehe... gua pun bila time2 gaji, ilang akal jugak skali skala...

jiejah d'blogger said...

heheheeh therapy minda ..

sekali sekala hilang akal x per ,
jgn hilang akal terus beb!!

hhahahaa

eiza in the house.. said...

hai kak, wah cantik la kasut mu itu..dua2 eiza suka..tp masalahnya..dua2 eiza tak reti pkai..hehe..maklum la rempit tak pkai kasut tinggi..pkai sendle jerk selesa..hehe

jiejah d'blogger said...

eiza
ala yg seken tu ala² sandal gak tuh.. leh buat tuk merempit wakakak

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers