November 1, 2011

Adeel 9 bulan

As salam
seminggu senyap belog mummy ni ..byk cerita tp malas
x bleh buat apa dah hahaha
meh citer buchuk² manje mummy yg menjangkau usia 9bulan hari ni
sobsobsob cepat tul ko besar nak oiiiiii .
*
semakin ke'cina'an
suka la apak ko kan .. byk gen dia kat budak ni.
idung temek tu je la ikut mummy hahaha

*

*

*
pandai apa dah ???
pandai buat huru hara ..terbabooo rumah jadinya .
cubaan mengambil barang diluar pagar
 muka mintak lempang  simpati



*
panjat tangga huwaaaaaaa
letih giler asyik nak kutip dia kat tangga
abang adam la selalu jd mangsa
"abangggg ,ambik adikkkk"
hahahaha
 aim  nak porak porandakan bakul baju yg dah siap belipat
 main + makan remote astro
tukarla ngan remote lain , haremmmm dia x nak
 - berat 9.6kg
- mulut potpet potpet
-kaki tangan sangat lincah
- lasak giler huhuhu
- susah nak tido  ggrgrgrgr
- x leh tinggal ,kene ngadap muka dia 24jam

6 komen uolls ::

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

hehehe...

anak buah saya pun suka main+makan remote control astro...

Jiejah @ Iza said...

rina
ada magnet kot kat remote tu hehehe x lama la umurnya sbb basah ngan air liur ekeke

Mama2Q said...

sama la dgn qaid, kena ngadap dia 24 jam..kalau ilang sekejap uwaaa la jawapnya....

Jiejah @ Iza said...

mama2Q
kannnnn ? tensen jadinya nak buat keje sambil kelek dia huhuhu

Qaseh said...

hu huu...macam ni lahhh nnt kot si adeel Ashraaf kalo dah 9 bulan skrg br 6bulan pun xlarat nak layann

Jiejah @ Iza said...

qaseh
ahahhaha mmg penat nak layannnnnn ..sabar ajo laaa.

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers