November 24, 2011

Barang sekolah dak adam

As salam.

semalam mummy daddy ambik cuti
saja jek cuti sbb nak renew r/tax kereta kononnya
dah alang² cuti tu meh la kita carik pakaian sekolah dak adam
eksaited giler mummy anak nak masuk darjah 1 ngehngehngeh
cadang nak bw adam jek but knowing him as a daddy ,harus la dia gigih jugak mau angkut itu adeel
tp awal² mummy dah warning , pilih baju sekolah bkn mcm pilih ikan ok .. kalau nak bw adeel u kene kasi kawtim itu budak time mummy memilih barang.

*


*
the hasil
pembeli above 100 , dpt tipuware comel

mummy rembat buat bekal meggi goreng pg tadi haahha
bengang jek adam .
abaikan telor goreng huduh tu
janji sedap hahaa

2 komen uolls ::

DrSinga said...

saya..
seperti biasa...
akan tunggu las menet...


heh heh hehhhh.....

lawo beg angry bird Dak Adam!!!

Hanim Najib said...

waaa..mummy dah sopenk2 kah..dina lom ada mende lagik..pensil box pn blom..hahahaaa..ibu dina ni sokmo2 suke lasminit..pastu dah jd org hijao sbb x cukup kaki tgn..kekeke..

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers