November 17, 2011

Sembang kosong tentang kutu & botak

As salam.

suatu hari balik dr sekolah

Adam : mummy , cikgu kata adam ada kutu .
Mummy : haaaaaaa ?
Adam : Iya , cikgu suruh mummy beli ubat kutu dekat farmasi pestu kita semua² kene pakai .
Mummy : x pernah pun jumpa kutu kat kepala adam , lg pun rmbut adam kan pendek .
Adam  : betul mummy .. kutu tu pergi kat girls dulu .
Mummy : ??????? kat girls ? belum sampai kat boys la kan . betul ada kutu ke idak ni ?
Adam : Belum ada tp x lama lg sampai la kay boys
Mummy : muahahahahahha *gelak guling guling*
Mummy : kalau mcm tu kasi botak la rambut adam , adik pun kita botakkan . so kutu x leh singgah kat rmbut adam .  *adam x pernah botak*
Adam  : eeemmmmpppppp adam tetap hensem ke kalau botak ?
Mummy : muahahhaha gelak gulingguling lagik dan lagik - ehhhh hensem , mawi tu botak hensem jek.
(tetiba nama mawi naik hoccay)
Adam : baek lahhhh ,adam botak jek.
*
*
*
sehari sekepas sembang kosong tu kami pun bawa 2 abdul ke kedai gunting rambut epan rumah. kedai gunting bertajuk " mr handsome" wakakakka .
adik potong dulu , mesin no 2 . x la botak sgt .
sampai turn abang , lajuuuu jek dia order mesin no 3
x terkata la mami dedi . botak la sgt kan .
nan hadoooo , takut x hensem muahahaha
menyepah bersama.
abdul kecik tu seluar dah tercampak kat tempat lain
tu keje daddy la tu , lepas tukar diaper sangat malas pakaikan seluar.
malas nak bising sbb mummy pun malas hahahaha
*
*
*
oh ya ,sebenarnya x de kutu pun kat kepala adam
saja buat mummy merenyam kepala.

2 komen uolls ::

ammi said...

kikikiki..comel nengok abdul kecik duduk gitu...
hahahah..

Jiejah @ Iza said...

ahahahah dia mmg suka duduk gitu ammi ,jenuh dah bg betulkan nanti dia buat lagi ..

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers