November 17, 2011

Menu sempoi lagik - hari-haripun sempoi hehee

 As salam
menu simple mummy semalam .
sbb org dlm rumah tu batuk² *me & daddy*  so masakpun kennot lah yg oily² sgt kan.
paling senang n ringkas - sup sayur.
kebek² lg ada ayam jekkk , nak goreng sure daddy komplen x mo goreng sbb batuk
pikir² masak kicap b/pepper ajek la *padahal goreng gak kan*  hahaha

*
sup sayur & tauhu jepun
boh bykkkk kentang , pes siap tu kutip kentang² tu buatkan abdul kecik kentang putar
"saya putar halimmmmm"  heehhe senang keje mak .
 ayam masak kicap + b/pepper
secoet gini pun x habis tauuu
memasing mkn ciput tp bodi mcm back hoe  huwaaaaa.

dibawah ni bkn mknan
main bawah meja makan pestu x reti keluar
mummy gelakkan sambil snap picca
pandai masuk sila pandai keluar ye abdul kecik !
mohon diabaikan selerakkan itu.
ruang makan org marhaen mmg gitu hakhakhakk

6 komen uolls ::

Ladysirna said...

menu simple macam ni yg sedap kan, saya pun suka buat sup sayur, anak siap hirup2..

Jiejah @ Iza said...

ladysirna
tu la ..satu family bleh mkn kan ;-))

Intan and The Boys said...

adeel!!!!
comel gile la. hehehe.
ok. malam ni nak tiru menu kak jiejah la. hehehe.

Jiejah @ Iza said...

intan
ahahahah sila sila tiru .

Cik Ina Do Do Cheng said...

amboi yang simple tu membuka selera , terutama sup sayur ada tahu jepun tu.peberet

Jiejah @ Iza said...

kak ina
kannnnn ? kita pencinta tauhu jepun .

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers