November 14, 2011

Kesian Abdul besar ini .

As salam
lama x cerita ttg abdul besar mummy kan .. kadang tgk mmg dah big boy dia ni . bila tgk mcmmana dia jaga adik , mcmmana adik cepuk pun dia tahan je , kutip adik kat tangga sbb adik tgh kemaruk tangga ..tetiba mummy sebak , besar dah anak mummy . walaupun kuat main tp mummy redha ajek la . dia mmg super aktif sejak azali lagik ekekeke .

*
this saturday ada majlis graduation *melampau tul* hahaha . mummy dulu x gi tadika pun taw kantoi .
so menggigih la abdul besar ini menghafal doa .. melampau lagi sekali sbb doa kemain panjang . mummy pun surrender . udah la semua persembahan dia masuk , menyanyi ,berlakon ,menari . dia kene baca ikrar , kene baca doa pembukaan majlis aduiiii semput mummy tgk kertas keje ko nak.
mcm ler x de org lain nak suruh . budak ligat ni jugak jd pilihan cikgu².
haaaa kat paper tu tulis "to my beloved student" kemain ekkk ko cikgu .
don lap lap my son - dia  lom sunat muahahaha 
*
*
hari² sblm tido suh adam baca doa yg kene hafal tu dulu
kejap ingat , kejap lupa
lantokkkkk.
kita tunggu majlis nya sabtu ni . mummy kene attend sorang² sebab daddy x boleh ambik cuti.
cuti dibekukan sbb diorg tgh pindah office . sian dak abdul besar .
x per , mummy akan giler kuasa dihari kejadian
mummy ambik gmbr/video kamu byk² yer hehehe.
cayang kamu dear son !

2 komen uolls ::

Penoreh Getah said...

erk..aku igt aku sorang je tk tadika..hehee

Jiejah @ Iza said...

kak
kenapa buh nama penoreh getah? jenuh nak ingatkan sape tadik hahahaha

errrkkk akak pun x tadika ke? gip me pai hahaha

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers