November 14, 2011

Macam dah lawo , tapiiiiiii

As salam

rasa mcm dah cun giler , penat i godek² tau . bos x de , kuli menari gitu hahaha
tapi ... hahahaha  ada tapi tu , yg x bestnya gmbr x leh besar sobsobsob
kalau besar terkeluar kolum gitu , *tensenmaknak*
ahahaha mcm newbie plak ko ehh puan jiejah , kemaruk tukar template.
sape kisahhhh ...

10 komen uolls ::

desperate mama said...

hahahaha... samalah kita... i tengah kemaruk nak tuko header.... sampai sakit sakit kepala nak tukor header...

zuwaidah said...

amboiiii...sedap tgk strawberi coklat nih.....meleleh air liur teman

Izza said...

wahhh, xleh tahan tengok 2 bijik stoberi tuh!

Mama2Q said...

wah! stroberi tu betul2 nampak mcm real la!meleleh coklat nya tu yg tak tahan!

Jiejah @ Iza said...

fiza
org tua kemaruk reno belog mmg buruk rupa ..sampai tensen² di buatnya hahaha

Jiejah @ Iza said...

kak zu , izza ,mama2Q
teruja yer tgk strawbery .. jom jom jom jilat skrin kehkehkeh

suterazen said...

hat ni cun sehhhhhhh...aku sukaaaaa...kekalkan prestasi anda...haha...

Jiejah @ Iza said...

hahahah su , siot jekkk.
baru pikir² nak tukar sbb x leh tepek gmbr besar² ..sakit hati ku .

Penoreh Getah said...

lawa siot..mane ko dpt ni?? aku pun nk gak..buah jambu air ada tak...hahaa

Jiejah @ Iza said...

penoreh getang
hahahaa jambu air ? x perasan plak. kamu google jek free template ,keluar la mcm² jenis rupa bentuk . web betul nya dah kelupaan hihihi

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers