November 21, 2011

Adam Graduation Day 19112011

As salam
19112011
graduation day adam . buat dekat tadika dia jek sbb dgr cerita ada masalah nak dapatkan dewan last minute. tak penting kat mana , yg penting dekat dgn rumah hahaha
kebetulan sabtu tu daddy x leh ambik cuti , so gigih la mummy bawa adeel . nasib baik cuma jalan kaki jek ,kalau kene drive mmg drive me crazy le jawap nya dgn 2 anak .
*
adeel lom ada mood pepagi.
kul 8 dah terpacak kat sana.
bagus , mula awal habispun awal
tp adik adeel bagus sgt  , behave jekkk sambil tgk sana sini org buat persembahan
kenal sgt dgn suara abang dia ekekek
 ♥♥♥ luv u son ♥♥♥
 adam masuk byk persembahan tp mummy malas nak tepek gmbr byk²
byk giler gmbr dia ekekeke
adam buat doa pembukaan - sebak mak nak hehehe
lepas tu ada pentomin
ada nyanyian
ada tarian
dapat anugerah khas Bilal Junior   kikiki
dapat tempat pertama dlm kelas
 ekekekke belakun jadik burung Na & Ni
comey !
Alhamdulillah tamat sudah tapak pertama adam .
2thn di Little Caliph byk juga yg dia pelajari
mummy daddy top-up sana sini sket jekkk
Syukur dia punya hati yg cerah
doa mummy daddy moga abang adam terus dicerahkan hati untuk menerima segala ilmu
Amin .

2 komen uolls ::

Cik Ina Do Do Cheng said...

Tahniah dapat anugerah khas bilal junior. semoga adam jadi anak soleh ye InsyaAllah.

Jiejah @ Iza said...

k.ina
terima kasih kak . aminnnnnnn.

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers