October 27, 2011

Wajah Baru

As salam
nmpk sgt x de keje kan ?
byk cerita tp saya x tau nak mulakan dimana
so , kebek² la blog sendiri . bosan tgk blog sendiri maka ubah² sket bg berwarna warni kehidupan
mula² tu tukar template , tp byk lam mende kene ejas
x de kerajinan sungguh ..so godek² ajek la - mende free kan ?
senang sket kot nak baca
x nak buh byk² mende di kiri kanan ,nanti selow plak korang nak buka page ni
bajet retis ramai peminat nak skodeng

*


*

esok saya cuti .
nak memanjakan diri kat SPA
lama betul x ke spa since peknen last year
my dear adeel pun dah 8bln ++  kehkehkeh sure byk karat nak kene sental ni
lepas ber spa ada gathering ngan kawan² kesayangan kat sunway
will update  next week insyaallah .



6 komen uolls ::

Izza said...

like!

Intan and The Boys said...

nak ikot!!!

Jiejah @ Iza said...

izza
ahaahha tekan butang like yer .

Jiejah @ Iza said...

intan
jommmm hahaha

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

best !!

Mama2Q said...

like juge...bab yg pegi spa tuh...nanti update pic kat spa okeh!

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers