February 9, 2010

Sedap la pulokkkkkk!!!!

Eeerrkkkk .. Alhamdulillah.
baru lepas makan maggi goreng
order kat rest belakang office
berdesupppp depa hantar hehehehe
-
ini gmbr ehsan incik google
pinjam ekkk ;-P
Tadi masa lunch time x lapar.
tak lapar sbb tgh membizi kot
tetiba pukul 2++ lapar la pulak hehehe
-
Ehhh bukan nak cerita pasal lapar
nak cerita pasal maggi goreng ni
sedap tawwwww , jarang saya rasa sesedap ini
just sesedap rasa
pedas + masammmmm ;-D
sooooo yummy.
-
-
Hehehehhe maggi pun nak dibelog kan??
ntah hapa² !

4 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

megi goreng memang heaven...

extra pedas tak nak tauge untuk gua, mujur buah ati juga tak suka tauge, boleh share.

JiEjAh_DeEn said...

eddie
cehhhhhhhh .. kalau buah hati antu taugeh pun bagus jugak.
lu mkn maggi , dia mkn taugeh wakakka

haslina razali said...

wehhhhh tengah lapar ni tunjuk gambar megi goreng nampaknya kena balik awal masak megi goreng hari nih

hajarus said...

hajar kalau ke restoran mamak sker order maggi goreng... sedap....

seleranyer tengok pic maggi goreng kat atas ni... betul2 terliur tahap dewa dah ni.... huwaaa....

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers