February 22, 2010

My CNY 2010

Cuaca hari ahad tu sangat sangat sangat panas membahang kan??
tak terdaya rasanya nak keluar rumah
masak pun lambat² - dasar menantu antu kan ;-P
pukul 9++ baru keluar , menjaawap la ko sampai lewat hehehe
-
Gambar ??
nan ado .. saya sangat pemalu lagi behave kalau balik sana
tak terdaya nak angkap camera pun
ehhhh aritu saya bz repair pc anak buah incik tan
baru beli dah jahanam..byk gn guna kekdahnya.
-
Last² bila dah t/hari zassss pergi rumah untie kat subang jaya
legaaaaaaaaaaaa , masuk jek rumah dia sejukkkk nyaman hahha
pestu untie mcm biasa la sibuk² gi beli pizza
tiap tahun mkn fastfud wakakka
apa nak buat , tradisi diorg yg vege time raya
layankan ajek ..
adam main sorang².
untie ni ada 2 anak.
sorang kat U , sorang lg PLKN
saper nak kawan adam???
main la sensorang hehehe
byk kuih raya oooo
saya membedal jekk sbb tau untie saya ni order ngan org melayu
kepek ngaku a.k.a head arrow
sebalang tu saya balun sorang
mana x gumukssssss???
-
Itu je cerita raya saya.
petang raya saya paksa² incik tan balik kg saya plak
mithali sungguh kan??
semua raya saya konker balik kg saya miahahaha

3 komen uolls ::

SyaNa said...

best la wey ko bleh sambut CNY
br nk tgk gambar makan besar ko

JiEjAh_DeEn said...

syana
hahahahha segan wehhhh nak ambik
kang felik² IL aku ;-P

A.I said...

ala...takat kerepek. kau bedal 8 balang pon blom tentu gomok ;P

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers