February 10, 2010

Nasi lemak kosong hehehe

Order dr kelas mengaji incik tan.

setiap selasa for diff menu

so far dah 2mggu

pejam celik aja kan??

-

Alhamdulillah mereka² suka dgn masakan saya

alaaa , order ciput jek

every tuesday for 15pax

gud for me kot,

practise dulu yg kecil²an

ambil pengalaman gitu :-D

6 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

yang pasti sambal tumisnya perlu istimewa, itu yg bikin orang teringat and ask for more...

hanim.. said...

wah..sudah lama daku tidak menjelajah2 nih..skali skg pn jejah dah ada profesen baru daaa..sok2 kite neber2 jgn lupe neber ni eh ;)..leh lerr ketuk2 pintu ala2 btukar juadah gitiew..kekekeke

hanim.. said...

jiejah..frozen karipap tu sts ada stok ke..kalu ada, since ktrg yg mmg x abih2 lg jakun ngn ab every weeken ni..leh lerr singgah beli barang sepeket 2..

JiEjAh_DeEn said...

hanim
ekeekkeke tu la , awak nyelam lama tul ..

jakun jgn x jakun tp weekend ni kita blk rumah IL , mkn busatttt maaaa hehehe
anyway awak ada no hp saya kan,calling² jek kot kt ada kat rumah :D

A.I said...

wahhhhhhhhhhhh..nasik lemak pulak!!

gud. gud.

JiEjAh_DeEn said...

ai
hehehehhe tocei ..
meh turun s.alam aku banjer nasik lemak sebungkus ;-P

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers