February 4, 2010

Sales sales sales

Sales sana sini kan ?
last week incik tan ajak saya pergi tgk sales by Harvey Norman
wahhhhhh nama pun dah gah
ketar terus lutut nak pergi ,
ckp ngan incik tan 'kita pergi kedai perabut tepi jln je'
dia kata 'x perrrr , tgk dulu ..mana tau ada offer kaw kaw punyaaaa'
iya la tuhhhhhh , less 80% pun blum tentu kita mampu tau
tp saya layankan aje laaaa.
lagipun x de plan nak kemana²pun
dari terperuk dlm rumah baik la saya keluar cuci mata
adam yg over xcited.
pening dgn ini budak-asyik nak pakai baju ben10 tu
selang sehari mintak pakai.
kalau saya kata belum basuh-dia curi² pakai hat belum basuh tu
mak aiiiiiiii kemaruk apa la itu budak.
sudahnya saya janji nak belikan lagi sehelai
tggu weekend ni plak hehehe
manusia seriusssssssss menyesak
sosak dado saya sbb panas meruap
dgn cuaca yg panas , dgn org yg berpusu²
dgn showroom yg x de ekon
even letak kipas merata tp mana nak sejuk huhuhu
skodeng juga laptop kot ada offer
tp offer pun den x mampu
pakai aje la hat lama tu ;-P Sudahnya balik dgn tgn kosong.
sebabnya ??
sofa yg incik tan berkenan tu harga bleh buat saya pitam 2thn
sudah less kaw² pun still harga 16K++ tuk 3seater
bayangkan la kalau 3+2+1 ??
mau korek² celah almari carik syiling kot ado terselit.
Sekian kisah poyo incik tan
kesimpulannya , ukur baju dibadan sendiri hehehe


6 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

hehehe... kena besarkan lagi bisnes karipap baru okay beli seater 3+2+1.

hajarus said...

amboi kak, dah less kaw2 pun still 16k++. mak ai sofa camne tu kak...??? tinginnyer nak tengok... mesti cantikkan...

JiEjAh_DeEn said...

eddie
hahahahha tu la ..bisnes kaw² pun x mampu ooo

JiEjAh_DeEn said...

hajar
biasa la ..kalau barang harvey norman mmg leh membunuh ekeke
sofa biasa je :D

A.I said...

Ate giler??? 16K???

kalau aku yg beli, mampos mati kering kebulur anak branak. Mau ada yg bergolok bergadai Jah oiiii!

JiEjAh_DeEn said...

ai
tu ler pasai ..kang ada plak mugil² jek anak banak sbb x shukup duit beli baju hahahaha

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers