December 22, 2009

So U Think U Can Dance ?


Saya mmg kemaruk ngan rancangan ni.
Walaupun saya dah tau saper yg menang,tetap jugak saya tercangak depan tv every tuesday.
Adam pun dah faham sangat , kalau hari selasa mmg dia x ganggu saya tgk tv.
kadang² dia join saya tgk , kadang² dia bawa diri main games hehehe
bukan selalu saya nak ngadap tv ni :-P
-
-
Saya masa muda remaja (sekarang pun remaja gak hahahaha) saya mmg suka nak nak dance walau kelaut china selatan langkah saya . tak kisah la kan , saper yg tengok pun.
Pernah suatu masa , masa tu saya lepas SPM & kakak saya dah kerja ..
kami sorok² pergi daftar kelas menari kat Klang guna duit gaji kakak saya yg seciput tu.
bila mak dapat tau , jenuh kami kene tazkirah ekekekke
maka terbantutlah hasrat kami nak belajar menari
sungguh x senonoh perangai dulu² kan .
dah kerja n dapat duit bukan nak tolong mak tp dok perabis ngan mende x mendatangkan faedah ..
-
-
Saya still suka dance sbb tu saya pilih aerobic yg ada dance punya
x de la saya boring , tp lamaaaaaaaaaaaaaaaa dah x beraerobic
dah jadi tukun cd's tu gamaknya.
bila la nak jadi rajin balik , hilang lenyap terus aura rajin tu .



6 komen uolls ::

puterikurekure said...

nak tau apa cite2 kite masa umur 12 tahun?

nak jadi penari ok!!! ini semua gara2 terpengarh dengan fauziah latif. leh menari2 tukar2 baju macam best. hahahaha~

JiEjAh_DeEn said...

kurekure
hahahahaha sama la pulak..
a'ahh ekkk fauziah latif yg menari sambil tukar² baju , masa tu rasa hebat betul ekekeke :-))

hajarus said...

dulu masa kecik2 sker sangat nak jd cam kumpulan feminin ngan kumpulan elite... hajar sker sangat tengok diorang menari... skang ni sker layan sehati berdansa.. minat tengok orang menari tp xberape sker menari... :)

zuwaidah said...

kak zu pun suka tgk rancangan ni, mesti tak miss....hari selasa tgk astro, hari rabu channel 708. masa muda pun memang kaki menari hehehehhehe curi2 gak menari walaupun mak marah

eynda said...

1st time tengok rancangan ni tadi...eynda pun sekarang lepas gian menari bila buat aerobic je kikiki...

JiEjAh_DeEn said...

hajar
suka gak yer ?
seronok tgk org menarikan ;-D


kak zu
waaaaaaa ni lagi fanatik ni , saya x tgh pun ch708 ..ada yer ?
season 4 jugak ker??


eynda
dah tgk yer ?
jatuh chenta x? hehehehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers