December 29, 2009

Bila la nak KAYA

Lepas balik dr Karnival Joran tu saya ajak adam gi beli barang basah/dapur
cadang nak gi Giant tp adam menggedik ajak gi Tesco Xtra sbb nak main huhuhu
malas nak hala byk tempat , so layankan ajek.
shopping pun laju² jek sbb dah pukul 12++ kan
perut pun dah menggelupur , tp fud kod tesco penuh pulak
mcm mls nak menyelit² (padahal bleh ajek ;-P) ,
So saya tya adam nak mkn kat mana , dia kata kat kopitiam
okiesssss , itu yg mummy nak dengar hehehe
jadinya tu yg bertajuk bila nak KAYA sbb asyik la makan
dekat Kaya Kopitiam heheheh
model x de gigi , sengaja dia buat muka gitu
agaknya malas dah layan sbb mummy asyik la nak ambik gmbr
gmbr mummy ???
sorry ..tggu selim yer
tp mcmmana nak selim kalau asyik la ada acara makan
sedihhhhhh (padahal suka)

Cham ..boleh la tp saya suka cham kat Kluang Station
adam punya order
mummy punya - nasi goreng lada hitam
meletop² perut saya lepas makan hehehe
pedas berapi uuuuuuu.
Dah terlanjur cerita pasal makan , saya sekalikan ajek dengan gmbr mknan lain
ini saya goreng petang ahad.
rasa mcm nak mkn ringan² jekkkk , padahal beratttttt jugak.
Mee Goreng basah.
u dun like taugeh??
i likeeeeee!
Ini menu semalam.
Salmon org malas.
mmg saya malas nak buat sos dia semalam.
sos tartar saya perahkan ajek lemon
tmbh plak sos cili life
sedap rupanya , leh la saya malas² selalu :D
sotong masak asam.
saya balun sorang sbb lokong x suka sifud.
peria goreng telor



2 komen uolls ::

A.I said...

telan airliur aku jah!!

ooo...me like toge too (^_^)

JiEjAh_DeEn said...

ai
telan jgn x telan hehehehe.

me too ekekeke

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers