December 24, 2009

Makan makan makan ..

Lupa pulak saya nak cerita ttg makanan masa outing wif maria haritu.
Kami makan kat Marche .. saper pernah masuk ?
kami 1st time masuk , of coz macam sakai hehehe
rest ni like pasar ..kene round satu² table tgk diorg jual apa
then order , diaorg masak masa tu jugak depan kita
depend la nak tggu or round tmpt lain.
Saya agak blurrrrrrrrrrrr , x tau nak mkn apa & kebetulan perut pun x lapar.
yang bagusnya sbb ada p/ground dlm ni , so budak² ralit la main
senang mak mak gi pilih manakan :-D

maria yg khusuk ngadap lamb steak nya hehehehe
ini saya punya order , salad wif salmon.
boleh laaaa ..
ini pasta cream sauce ..saya x rasa pun.
tapau balik hehehhe
lepas tu saya order mashroom stir fry kot
sedap tp dia telah membuat saya cerry berry hehehhe




Ini plak menu bila ntah . kelupaan sungguh .
mssu ni mcm asyik ulang mkn spegetti jekkk huhuhu
ini plak konon saya teringin buat pajeri terung.
tgh masak² baru perasan yg saya x de pun stok kerisik ..nice hahahha
x jadi la pajeri , jadi kari terung kot tp abes licin gak saya balun.
Dori & mashroom goreng tepung.

Minggu ni saya byk x masak.
Aura masak kelauttttttt .
asyik mkn luar , x pun mkn mende merepek².
Hari ni pun x masak jugak
pagi² dah minta incik Tan tolong tapau jek time dia balik keje nanti
nasib awak la incik tan dapat bini malas masak ;-P
-
-
-
Esok insyaallah saya balik kg.
gumbira rasa hati sbb leh mkn mcm².


2 komen uolls ::

anaklaut said...

salam...kak,


sedapnya makanan tu..

Embun said...

rasa lapar terus

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers