December 7, 2009

Adam & Ben10

Hari sabtu adalah hari saya bersama adam
hari untuk saya meluangkan masa bersama buah hati saya ini
hari untuk memanjakan dia ..ewahhhhhhh .
selalunya saya ikut je plan adam .
dimulakan dgn sarapan , mummy tersangat rajin
so weekend jgn harap dapur berasap ;-P
kami bekpes di Restoren Upin Ipin Geng .
makanan so-so saja , cukup la untuk mengenyangkan tembolok kami berdua
saya sebenarnya prefer mkn di Bistro Qaseh or mana² kopitiam
tp disbbkan incik adam yg pilih , layan kan saja.

minum secara ober heheheh
Lepas makan kami hala ke giant .
untuk apa ??
incik adam la dari hari isnin dah hok hek hok hek nak jam BEN10
pilih punya pilih , akhirnya adam pilih yg kecik
sebab yg besar tu adalah melampau ditgn adam
sure la berat kan ..
sudahnya jimattt duit mummy
RM7 sahaja wakakakka
tp cakap dengan adam mahal ;-P
ingatkan leh jimat la kat jam , mana tau adam paw saya beli Ben10 stationery pulak
sangat la cerdik ok .
Ben10 pun sangat pandai cari market ,
segala mak nenek stationery & peralatan skolah ado
kesian kat map pak yg ado anak 2-3org nak masuk skolah kan
kalau semua demand nak Ben 10 sure fitammmm!!!
stationery yg cecotet itupun RM9.90
ntah hapa-hapa !!!
errkkkkkkkkkk x de penutup plak.
saya tutup entry ini yer hehehe


7 komen uolls ::

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

amboi adam~

bergaya sakan~

eddie dewanaga said...

yup.. ramai kids yg tgh gila Ben 10 recently, anak buah gua pun, dari stationeries to toileteries (pencil gua tak heran, toothbrush dan shampoo pun ada!!)


akhirnya setelah menonton dvd, uncle diorang sudah tertarik dgn gwen ben 10...

huahuahua...

JiEjAh_DeEn said...

kakak zara
jom deting hehehehe ;-P


eddie
mmg x bleh blah la lu ,
harapkan pagar , pagar mkn padi ekeke!!!

mamarempit said...

tu la kan...bawu sorang..kalo bederet...bukan fitam lagik....hahaha....rezki tu...rezki anak2....

kok mahal jam tu RM7???
kt sini baru 5.90 je...hahahaha....same ngn anak aku nye..tp dia amek gambo transfomer....sudahnye..aku yg pakai gi koje....hahahhaa...mengong

faqiha said...

brg budak2 skrg mahal ouh haha

puanrazma said...

amboi2...anak saper tuu melaram abis!!!!

eynda said...

Adam sudah pandai melaram hehe...jenuh mama dia layan lepas ni :-D

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers