December 8, 2009

From China with Luv


cute kan ?
boss saya kan last week pi holiday ke china .
so ini la ole-ole untuk saya
hasil penat lelah saya back-up keje dia huhuhu

comel sgt tp saya ni bkn jenis besfren dgn miror
saya makeup sekali jek waktu pagi
lepas tu mmg x pernah usik cermin mcm wanita² lain ekekeke
apapun - toceiiiii bos
janji ado dari nan ado ;-D



11 komen uolls ::

eiza in the house.. said...

cutenya kak..teringat cermin muka zaman dolu2

xAmU said...

lepas ni mak adam akan bermekap 3x shari la gaya nyer..hehe

JiEjAh_DeEn said...

eiza
tu ler , mcm zaman purbakala punya mirror heheheh

JiEjAh_DeEn said...

xamu
hahahahaha idak lerrrr , mummy adam mana ada make-up² ni ..
muka seposen jekkk hahahaha

ina mail said...

samalah kita , tengok cermin waktu pagi je.

suhaila-ab said...

ok la tu dapat hadiah..kat sini pun ada jual tapi rege dah markup giler2..nyampah aku..bila la boss aku nak gi china gak...hikhikhik...

hanim.. said...

bestnya dpt bos yg pemurah..ingt jgk nk beli ole2 eh..bak kata jijah, wpun mmg xgune sgt tp oklah dr nan ado eh..lenkali sblm dia pg tuh siap2 request nk ape aci x..hoho..

JiEjAh_DeEn said...

ina
hehehehe tu ler , muka x semenggah tu pasal jarang buka cermin wakakaka

JiEjAh_DeEn said...

suhaila
ada ekkk jual kat sini ..
x pernah jumpa sbb mmg jarang nak tgk mende² gini :-D

JiEjAh_DeEn said...

hanim
hehehehe lain kali buat list ekkk??
karang dr dia berniat nak beli langsung kansel sbb staff demand hahaha

eynda said...

Bestnyer dapat hadiah utk pompuan...hubby eynda selalu dapat buah tangan gak kalau boss/member pegi over the sea tapi asyik beli utk dia je...dah dia yg keje kan kekekek....tapi kalau dapat t-shirt memanjang dia pass kat eynda...coz dia tak muat haha...

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers