December 22, 2009

Saya pening lagi dan lagi tak habis habis..

Pening.

Hari ni saya ada training tuk new systems lagi.

mcm biasa la banyak masalah , kadang² saya rasa mcm nak surrender tp dah sign contract. rasa menyesalpun ada tp susah mcmamanapun saya kene redah juga. dah kerja saya kan ?

Saya upgrade systems sbb saya nak yg terbaik tuk accounting systems saya tp untuk mendpat yg terbaik kita terpaksa harungi onak duri dulu . hehehehe pandai cakap ajek la tp bila berdepan masalah ni rasa mcm nak tumbuk² dinding , hentak² kaki ,guling² kat lantai office .

Sabar lah hati :-))

5 komen uolls ::

A.I said...

Kuatkan semangat kau jah! susah2 dahulu..senang2 kendia (^_^)

ArPeGGiOS said...

kalau nak geguling pastikan lantai tu bersih kak..

JiEjAh_DeEn said...

AI
tocei .. buat² kuat semangat la ni hehehe



miza
hahahaha ko mmg ..

xAmU said...

ganbatte kudasai kak:)

JiEjAh_DeEn said...

xamu
belikan akak kamus jepun hehehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers