December 3, 2009

Kedinginan ini membunuhku

yer , mmg ada unsur² over disitu .
gmbrpun mcm over , mcm la saya duduk di over d'sea
tp apa salah sesekali verangan kan ??
tp sungguh la , hari ni mmg sejuk melampau saya rasa
mencucuk² hingga ketulang belulang
mungkin juga sbb pagi ni saya kene hujan beberapa kali
kes malas buka payung ;-P
saya main lari² jek time keluar masuk kereta
x de bajet ayu-ayu pun
kalau gedebuk lagik x ayu hahahaha .
kalau sejuk tu sure la lapar kan ?
motif ??? hehehehehe !!!

6 komen uolls ::

puterikurekure said...

hehehe.
sejuk2 dapat minum koko panas...marvellous!

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

nak makan apa kak?

aku masak ikan kicap je arini~

eiza in the house.. said...

owh..akak main hujan ekk..

JiEjAh_DeEn said...

kurekure
uhuhuhu mmg sedap kalau dapat hot chocolate kann ??

zara
sedappppp tu ikan masak kicap , mkn ngan nasi panas² ..
saja kamu bikin perut akakmu bergelora .

eiza
main dlm diam ..kalau main sungguh² malu plak ngan adam hehehe

ai said...

tuler kau! nk jaga keVOUGEan kau, sanggup kau berlari2 ala miss world kan? demam kang baru tau! (dengki sbb aku demam sorang. amik kau skit!)

JiEjAh_DeEn said...

ai
hahahahah bos aku pun bising tgk aku lari² dlm hujan ..

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers