May 31, 2011

SR terakhir bersama CT

Salam.

Mcm sedihhhh je tajuk kan , tp mmg sedih la . CT ni kawan saya yg terdekat dgn office ,so secara langsungnya dia la kawan saya nak makan² time lunch ..walaupun bkn setiap hari tp kerap juga la kami lunch bersama . hari ni 31/5 last day beliau bekerja , lepas ni tukar jawatan kepada menteri perumahan @ surirumah ...weeeeee jelessssss i tawwww. saya ni ntah bila baru berkeyakinan nak sandang jawatan surirumah sepenuh masa tu . ;-)

so ,last date ni ialah last week 26/5 ..hihih lama tul nak apdet yer . ye laaa saya kan rajinnnn. mkn kat SR jek bertiga wif ct & adek tp x plak ambik gmbr kami ..lupa sbb asyik berchitchat huhu .

doa saya moga hubungan kami akan berterusan walaupun sedar makin susah nak jumpa. insyaallah akan jumpa juga time raya kannnn .. moga ct terus gagah menjadi supermama.

mine ..cm biasa la saya kan antu Dory .
ct - vietnamesse mee kot hahahah lupa tajuk

adek- seafood fried rice ?

up dgn pumpkin soup .

sekian.

lepas ni dgn saper la saya nak mkn kat SR ni kan huhuhu



6 komen uolls ::

TopsyTurvyMum said...

Tengok pumpkin soup tu teringat labu ada lagi belum habis haha..
Hai la labuuu..bila la kau nak abis??

Nanti, kalau CT free, boleh la ajak dia makan SR lagi...

sheila said...

harini hari last saya jugak makan2 kat area ofis ni...

Jiejah @ Iza said...

ttm
sila la kerjakan itu labu , kesian diaaaa hihihi

Jiejah @ Iza said...

sheila
last day jugak yer ??
selamat berkerja ditmpt baru ;-)

sayangsayangibu said...

sodap menu tu, bilalah nak makan semeja dgn mommy nih?

Jiejah @ Iza said...

k.eja
saya sudi jek , meh la turun s.alam hihi

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers