May 11, 2011

Adeel dah meniarap

Salam.

Takut lupa , so mummy kene buat entry pasal adeel .

yeaaayyyyyyyyyyyyyy adeel dah pandai meniarap @3month 1weeks ..chaiyok chaiyok! . mummy ingat lambat lagi la baru pandai sbb adeel kan bambam ,mcm berat jek dia nak pusing² badan ..tiba² last weekend ,wahhh wahhhh dah pandai . xcited semua org -3org jek ,masing² tunggu adeel pusing badan sambil bagi semangat ..hahaha lawak pulak bila ingat ,apa agaknya jiran² fikir yg kami riuh rendah kan kikiki

abg adam siap bagi sokongan sepenuh jiwa raga ,siap sediakan adik hadiah kalau berjaya pusing..mak aiiiiiiiiii ..tgk la dlm gmbr tu,dia get ready hadiah kuda kiikiki


ni plak versi mummy bila geram . sbb adeel dah kene bedung,leh la kita dera dia ekekeke
jgn call talian NUR tawww , mummy dera sayangggggggggggg ♥♥♥




5 komen uolls ::

A.I said...

adam x sabar nk ajak men tumbuk2 ngan si adeel..hehe..

zuwaidah said...

wahhhhhhhhh so advance...dah boleh meniarap...ini mesti cepat jalan nih nanti

Cik Ina Do do Cheng said...

Adeel cam muka mummy. baby cepat je kan membesar bagai johan.

lina said...

clap clap clap tahniah adeel keep up the good works lepas ni boleh laa merangkak tolong mummy kemas rumah hehehehehehe

sheila said...

mama saya kata budak2 zaman sekarang ni sume nak cepat2.

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers