May 6, 2011

Hari Terakhir

Salam

Still dalam mode:fenin dek audit sampai mood nak blogging pun kedasar laut . hari ni harap² last day diorg kat sini , biasanya seminggu saja then diorg akan sambung dr office sana .. harap² hari ni mummy boleh balik awal sket ..kepenatan dah tahap max ni ,balik rumah je rasa mcm x bleh buka mata ..bebi adeel pun mcm faham yg mummy penat ,elok jek dia tidur mlm ..biasa la kalau hok hek sesekali kan .. x kan nak senyapppppppppppp jek dr mlm sampai pagi hihihi bkn bebi la namanya ;-P

jadinya disebabkan mummy x de mood blogging,maka mummy korek² entry lama terutamanya entry bab mkn n masak² , tetiba terasa malasssssnya mummy sekarang . kalau masak pun nak masak yg simple² jek , nak ambik gmbr jauh sekali padahal kamera baru beli huhuhu ,jgnkan gmbr mknan gmbr bebi adeel pun mummy malas nak ambik ,camner tu ?? hilang keghairahan ekkk ?? kalau adam dulu tiap hari ambik gmbr .. x adil sungguh la mummy ni kepada anak bernama adeel hihi

cakkkkkkkkkkkkkk untie² uncle² semua , saya nak pergi solat jumaat

jommmmmm ;-))

budak tembam ini semakin sedap digomol² , mmg sokmo merah² pipi kene gomol ngan semua org ,pasrah ajek dia hehehehe ..x lama lagi sure dia pandai tepis² kan ??

ni gmbr dia bgn pagi td sewaktu berumur 3bln 6hari ;-D

4 komen uolls ::

bobhandburry said...

Salam kunjungan... comey baby.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

zuwaidah said...

kalau geng audit ada memang fening kepala...tak sukaaaaa...nasib baik tak keje dgn akaun department. kalau tidak gugur habih rambut

Jiejah @ Iza said...

bob
TQ ,nanti saya singgah yer


zu
mmg dah nak abes la ni rambut gugur hihihi

Mama2Q said...

debab dah adeel ni...dah bper kg

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers