May 19, 2011

Car seat baru si bam bam saya

akhirnya berjaya gak mummy merembat seketul car seat baru tuk adeel . murah je sbb ada offer kat tesco dlm RM100++ . jimat la konon x nak beli hat mahal² padahalllllllll ... padahal nak jimat ok ekeekeke .


jadi la ,janji selamat kan?


so sekarang car seat lama kita sumbat masuk dlm kereta daddy ..jadinya tidak la hati mummy libang libu bila turn daddy ambik anak . walaupun nursery dgn rumah cuma sekangkang monkey @ selang satu row jek tp kene la kita ingat yg malang itu x de bau doyan yerrr hihi.


moga² adik adeel sentiasa dilindungi Allah.


Amin.



*

Picture adalah ehsan pak google tp rupa bentuknya adalah sama cuma kaler hat mummy rembat tu ialah cekelat .


4 komen uolls ::

lina said...

amin...INSYA'ALLAH adeel akan sentiasa dilindungi dan diberkati ALLAH ....

Iela Fazielah said...

cun2... xpe... wlau dekat..tp selalu beringat

Jiejah @ Iza said...

lina / lela
amin amin .. ;-)

Intan said...

kak, baru perasan nama adam dan adeel ni macam dekat ngan watak adam dan aidil dalam nur kasih tu. hehehe.

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers