May 20, 2011

Dah kenyang makan mesti nyantuk


Salam


Adat la kan , lepas mkn sure mengantuk ..lagi² cuaca diluar sinun agak gelap,redupppp huhuhu bantal pleaseeeeee . Pagi tadi mummy x sempat b/fast sbb jln adalah jem menggila , benci betul padahal x de mende pun sepanjang jln tu ..selalu sgt gini ,kalau hujan tu mummy x kisah la kan . bygkan perjlnan 15minit kebiasaannya mkn masa 1jam , kebas vontot ekekke .


So sbb dah x bekpes so memekak² la mummy kata perut lapar , dlm kul 11 terus call rest order nasi goreng kg ..ambikkkk ko , jrg sgt mummy mkn goreng² ni time lunch ..mkn nasi campur pun jarang gak sbb mummy selalu ambik heavy bekpes hihi . Tepat pukul 1 nasi sampai terus ngap , x toleh kiri kanan dah .. sudah la nasi tu Ya Allah terasa sedap betul ..berapi² telinga ;-P .


Ehhhh x de motif yer entry ni ?? saja jek nak cakap kalau makan tu berhenti la sebelum kenyang , kalau mkn kenyang sgt mcm mummy sure lah ngantuk .



jom menum kopi o bagi cerah mata .


1 komen uolls ::

Intan said...

sedap tu nasi goreng!!! kak jiejah boleh eh tak makan nasi lunch hour. saya setiap kali mkn nak makn nasik. adeh!

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers