May 20, 2011

Selamat berhujung minggu

Selamat berhujung minggu semua .

biasa la kalau hari minggu mummy mmg off online , bg penuh masa n perhatian pada anak² & apak kepada anak hihi .. padahalllllllllllllllllllllll nak rehat .

Minggu ni kami balik kg kesayangan kami Sekinchan ,bukan Sekinchan Ikan Bakar Restaurant tauuuu hihihi ..tp kami kenal gak owner dia ..errrkkk agak² kalau mkn kat sana dpt x diskaun 50% ?? hihihi ..

Lama dah x balik ..dah sebulan lebey , anak buat saya yg baru abes matrik tu belum berkesempatan nak berramah mesra ngan bebi adeel ..belum lg dia bertentang mata ;-) . so asyik la dok tya bila nak balik ..mcm la jauh sgt kan ? mcm la nak drive 7-8jam ..padahal sejam jekkk ..kalau rempit 45minit kot tp ada anak kecik ni agak² la kan , x kan nak merempit .

balik keje ni nak bawa si bambam ni cucuk peha gebu ..cucuk 3bln.

semalam dia ada sikit ciritbirit , x teruk la ..dlm 4-5kali dlm 24jam. harap² masa balik nanti dia dah sihat ..cepat sihat yer sayang mummy .


saja letak gmbr anak kumbang hahahaha

2 komen uolls ::

Jiejah Gorjes said...

alololo montok nyerrr

zuwaidah said...

meh sini nak gigit, geramnyaaaa tgk peha gebus tuuuuu

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers